top of page

Jeg er født i 1980. Opvokset i det midtjyske i et miljø omgivet af ildsjæle, nærvær og kreativitet, hvor der var høj til loftet og trygge rammer.

Jeg er både uddannet møbelsnedker og designer med speciale i produkt og møbeldesign.

Jeg har 12 års erfaring med privat og erhvervsindretning. Tidligere har jeg været fastansat designer på en tegnestue, og i en produktions virksomhed. 

 

I 2022 tog jeg skridtet og startede som selvstændig rum og møbeldesigner. 

Med materialerne og brugeren i fokus, arbejder jeg med en bevidsthed om, at nye produkter skal løse en problemstilling, have et nyt greb, og en berettigelse.

Jeg er draget af funktionalitet og det komplekse i at skabe design som er enkelte og intuitive. 

Fleksibilitet er for mig et tema, da målsætningen er at mine designs skal have et langt liv, hvorfor de skal kunne tilpasses forskellige behov og forandringer. 

Som snedker har jeg en naturlig passion for træ og træets skønhed, styrke og alsidighed, men er ikke fastlåst heraf. Tværtimod er jer optaget af materialer og sammensætninger. Vi lever i en tid, hvor vi er bevidste om, at ressourcerne ikke rækker evigt, hvilket gør at recycling, reparation og bortskaffelse, også er overvejelser der indgår i mit arbejde. 

Min forståelse for konstruktion og produktion ligger på rygraden, og indrages naturligt i mit arbejde. 

For mig er design og indretning tæt forbundet. Der kan ikke tegnes et møbel uden at have taget stilling til, hvor møblet kan have sin berettigelse, og hvilken opgave det skal løse for de mennesker der skal bruge det. Omvendt kan man heller ikke lave en indretning uden at tage stilling til møblerne og deres funktionalitet og udtryk.

bottom of page