top of page

rumdesign & specialinventar

 

Nye tider afspejles i indretningen. 

Indretningen skal være fleksibel og kunne imødese de skiftende krav og vilkår, der kendetegner den moderne arbejdsplads. Fleksibelt, alsidigt og plads til samvær, fordybelse, sparring og teamwork, er et uundgåeligt tema i 2022, hvis man vil fastholde og inspirere sine medarbejdere.

Alle har forskellige måder at arbejde på. Nogle har behov for en fast base, mens andre trives i varierende miljøer.

 

Hjælp til at skabe stemning. 

Indretning påvirker os. De fysiske rammer har indflydelse på adfærd, trivslen og på det sociale liv på arbejdspladsen.

Indretningen er med til at sætte stemningen, og kan afspejle virksomhedens DNA.

Fra det øjeblik man træder ind i et lokale sanser man, og herved bliver valg af materialer, møbler, farver og komposition afgørende for vores indtryk af virksomheden, og om stemningen er formel, hyggelig, afslappet, højtidelig, kreativ eller noget helt andet.

Det er vigtigt at ramme den rette stemning, da det ikke alene er indtryk, men også vores interaktion og adfærd der påvirkes.

Med 12 års indretningserfaring og design bagrund, udarbejder jeg plantegninger, 3D visualiseringer, renderinger, moodboard, og produktkollager, der inspirerer og tydeliggør visionen med indretningen. Jeg arbejder med totalløsninger, men er kan også hjælpe med en make over, hvor elementer genbruges, og sammensattes i en ny kontekst.   

 

Når standard ikke er nok.

Med min baggrund som møbelsnedker og designer, designer jeg spændende specialinventar, og leverer alt fra inspirerende visualiseringer og fyldestgørende produktionstegninger.

Receptionsskranke

År: 2019

Materiale: Formspændt eg, messing, laminat

Tegnet for: Rumas ApS

bottom of page